FinansMäklarna i Skåne AB
Bolagsform: Aktiebolag
Org-nr: 556565-9769

FinansMäklarna är en fristående och av Finansinspektionen godkänd fond- & försäkringsförmedlare. De arbetar utan egna produkter och erbjuder privatpersoner och företag ett handplockat urval av marknadens bästa försäkringar och sparformer. FinansMäklarna har kontor i Helsingborg.

Ägarstruktur
IronWill Holding AB:100%

Hemsida: www.finansmaklarna.seIronWill Profil AB
Bolagsform: Aktiebolag
Org-nr: 556977-4929

IronWill Profil AB är ett personligt profilföretag med mottot; Synas är att finnas. Företaget arbetar tillsammans med ledande leverantörer av kvalitativa profilprodukter för olika tillfällen och användningsområden för att uppnå den bästa lösningen för kunden. IronWill Profil AB har kontor i Ängelholm.

Ägarstruktur
IronWill Holding AB:51%
Kalle Engdahl:24,5%
Patrik Olausson:24,5%

Hemsida: www.ironwillprofil.sePensionsOptimering AB
Bolagsform: Aktiebolag
Org-nr: 556870-5585

PensionsOptimering AB är av Finansinspektionen godkänd fond- & försäkringsförmedlare samt anknutet ombud till Svensk Värdepappersservice AB. PensionsOptimering erbjuder privatpersoner och företag ett handplockat urval av marknadens bästa försäkringar, spar- och placeringsformer. Genom att inrikta sig på att vara en personlig aktör med spetskompetens, flexibilitet och kunden i fokus skiljer man sig från de större bolagen. PensionsOptimering AB har kontor i Ängelholm, Helsingborg, Landskrona och Ystad.

Ägarstruktur
IronWill Holding AB:100%

Hemsida: www.pensionsoptimering.com